Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τα ακόλουθα μέλη της εταιρείας μας έχουν πιστοποιηθεί από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ), ως Εκπαιδευτές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ): Έλια Πέτρου (Project Manager, Research & Development), Θεόδωρος Θεοδώρου (Director, SME Solutions) και Ιουλία Βανέζη (Team Leader, Human Capital Management). 

Το επαγγελματικό πεδίο του Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης διαλαμβάνει τους τομείς εργασίας που αφορούν στην διάγνωση αναγκών κατάρτισης, καθώς και στον σχεδιασμό, στην υλοποίηση και στην αξιολόγηση προγραμμάτων κατάρτισης.

Η αξιολόγηση και η πιστοποίηση των ΕΕΚ έγινε μέσω του Συστήματος Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΕΠ), με βάση το πρότυπο του επαγγελματικού προσόντος του ΕΕΚ. 

 

anad ekpaideutes epaggelmatikis katartistis eek etaireia pistopoiimenoi supernova consulting cyprus

 

Σύμφωνα με το Κέντρο Αξιολόγησης Επαγγελματικών Προσόντων (ΚΑΕΠ), η πιστοποίηση γίνεται από διμελή ομάδα αξιολογητών με βάση το Πρότυπο που αναπτύχθηκε από την ΑνΑΔ, με βάση τις εκθέσεις αξιολόγησης των Αξιολογητών Επαγγελματικών Προσόντων.

Τα Πιστοποιητικά Επαγγελματικών Προσόντων που απονεμήθηκαν στους επιτυχόντες είναι ενταγμένα στο Κυπριακό Πλαίσιο Προσόντων (CyQF), που είναι συσχετισμένο με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (EQF) και αποτελούν αξιόπιστα και έγκυρα εφόδια για επαγγελματική σταδιοδρομία, διευκολύνοντας επιπρόσθετα την κινητικότητα των κατόχων τους εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.